Pugen a 5 els morts per la gota freda a Espanya

La Guàrdia Civil ha trobat un cos flotant en l'aigua a Oriola (Alacant). L'històric temporal també ha deixat víctimes a Albacete, Almeria i Granada
La pedania d'Escorralet, en Orihuela, després de les pluges torrencials | Rosa Cabrera

 

La Guàrdia Civil ha recuperat el cos d'un veí de Redován, de 58 anys, en Orihuela, el Baix Segura (Alacant), tot i que les primeres informacions apuntaven a Benferri. El cadàver s'ha recuperat cap a les 20.15 de la vesprada. La Delegació del Govern ha confirmat que l'home era de Redován, veí de la zona coneguda com la de la Virgen del Remedio.

Segons pareix, tal com ha publicat 'Información', es tracta d'un camioner que havia agarrat el cotxe este matí i havia quedat atrapat per l'aigua. Ha sigut quan ha demanat ajuda per la pujada del riu que els servicis d'Emergències no l'han trobat. El cos ha sigut localitzat posteriorment en un reconeiximent aeri que s'ha fet per la zona en helicòpter. Amb esta, el temporal deixa cinc víctimes mortals en tota Espanya, comptant les dos d'Albacete de dijous i les dos andaluses d'este divendres.

També pots llegir...

"📹⛈IMATGES: Molts cotxes arrossegats per la riuada a Andalusia i riu Segura desbordat" "⚫ÚLTIMA HORA: Pugen a 4 els morts pel temporal de pluja a Espanya"