Catalunya Diari
Imatge d'un dels ovnis enregistrats al cel dels Estats Units per un avió militar

Els Estats Units reconeixen per primer cop l’existència d’ovnis

És la primera vegada a la història que la Marina nord-americana reconeix oficialment que avions militars han albirat objectes no identificats al cel

La Marina dels Estats Units (EUA) ha reconegut per primer cop en la història que ha albirat «fenòmens aeris sense identificar» durant els vols d’alguns avions militars al llarg dels darrers anys, segons ha informat el mateix portaveu del cos, Joseph Gradisher. Una confirmació oficial sense precedents que està donant la volta al món perquè mai abans el govern nord-americà havia reconegut l’existència l’Objectes Voladors No Identificats (OVNI). 

Aquestes declaracions s’han fet arrel de la publicació de tres vídeos d’ovnis per part de l’excantant del grup de ‘punk’ americà Blink-182, Tom DeLonge, que compta amb una organització d’investigació sobre objectes voladors no identificats anomenada ‘The Stars Academy’. El fort rebombori que han generat aquestes imatges han obligat la Marina dels EUA a pronunciar-se.

OVNIS vistos des de l’any 2004

Els vídeos que han provocat aquesta reacció governamental van filtrar-se a la premsa de tot el món entre els anys 2017 i 2018 i, a poc a poc, els dubtes i les exigències d’explicacions oficials han anat augmentant. El primer de tots el va enregistrar un avió militar el 14 de novembre de l’any 2004 i mostra com dos pilots van interceptar un objecte molt estrany al cel de la costa de San Diego (Califòrnia).

Les altres dues gravacions es van fer el dia 21 de gener de l’any 2015 i mostren un aparell aeri molt estrany i un objecte no identificat sobrevolant el mar a gran velocitat. Durant aquestes gravacions es pot sentir als pilots fent expressions de molta sorpresa al veure les escenes. Es creu que les dues gravacions podrien haver enregistrat el mateix objecte.

Són OVNIS però no sabem si son extraterrestres

Aquestes gravacions i declaracions oficials per part de la Marina deixen palesa una idea: els ovnis existeixen.  No obstant, això no vol dir que siguin extraterrestres, sinó que es tracta d’aparells voladors no identificats de forma oficial. De moment, la seva procedència continuarà sent un misteri, ja que la gran tecnologia nord-americana no ha estat suficient per identificar aquests objectes, cosa que alimenta encara més les teories al voltant que hi ha vida intel·ligent més enllà de la Terra.

També et pot interessar...