Catalunya Diari
El campo de fútbol destruido por la riada

7 morts i fins a 8 desapareguts al Marroc per una forta riuada

Els fets van succeir durant un partit de futbol quan els espectadors i futbolistes van ser sorpresos per una riuada després d'unes pluges torrencials a la regió de Tarudant, una zona molt escarpada de l’Atles

Al sud-oest del Marroc, a la regió de Tarudant, a 600 km de la capital, 7 persones van morir i fins a 8 més van desaparèixer per unes fortes inundacions durant un partit de futbol juvenil. En aquesta regió del Gran Atles, és una de les zones on més incidents d'aquest tipus es registren al país marroquí per les abruptes muntanyes i les estretes valls, que van fer desbordar els rius a causa d'unes pluges torrencials.

Els fets van tenir lloc durant un partit de futbol al poblat i que tant espectadors com futbolistes van ser sorpresos per la sobtada crescuda del riu. Les instal·lacions esportives estaven construïdes a prop de la llera del riu, ja que són les úniques zones més planeres d'aquesta regió tan escarpada. La forta riuada va fer que les aigües, després de la sequera, recuperessin el llit original del riu.

Un vídeo difós per les xarxes socials es mostra com una dotzena de persones, es van refugiar a la teulada dels vestidors,  observant impotents com l'aigua els rodejava, fins que el corrent va ser suficientment forta com per arrencar i fer caure la construcció,  arrossegant-los d'aquesta manera aigües avall, davant els crits d'amics i familiars des de la llera del riu.

Les autoritats del país havien emès unes hores abans un butlletí meteorològic especial per alertar sobre la possibilitat de les tempestes i forts aiguats a les províncies interiors de Marroc.

També et pot interessar...