Catalunya Diari
gf

Impressionants imatges del cicló ‘Kyarr’ que ja és el més potent de la història al Mar Aràbic

Es tracta d’un potent cicló tropical de categoria 5 amb vents sostinguts superiors als 250 km/h, que amenaçarà les regions del sud d’Aràbia Saudí els propers dies

El cicló tropical ‘Kyarr’ es troba ara mateix dins del Mar Aràbic, entre Índia i Aràbia Saudita. Té categoria 5, ha arribat a un mínim de 923 hPa, ràfegues màximes de  vents superiors als 250 km/h i, segons els experts, ja és el cicló tropical més potent des del ‘Gonu’ el 2007, que fins ara era l’únic cicló tropical de la història amb categoria 5 sobre el Mar Aràbic.

A continuació, us mostrem les imatges d’aquest cicló tan fotogènic:

Recomanacions a la població

S'ha aconsellat als residents de la costa est que prenguin les precaucions necessàries i prestin atenció a les diferents alertes meteorològiques emeses pels serveis de meteorologia del país.

Cap a on es dirigeix?

Si no canvia el rumb, s'espera que el cicló ‘Kyarr’ es dirigeixi cap a la Península Aràbiga a finals d'aquesta setmana,  colpejant a les regions de Oman i Iemen. Mentrestant, la Direcció General de Meteorologia d'Oman ha emès un avís sobre  onades de més de 5 metres en els pròxims dies.

e
Trajectòria pels propers dies del cicló tropical 'Kyarr' | JTWC

També et pot interessar...