Catalunya Diari
El dispositiu de recerca dels quatre desapareguts ja ha pentinat una trentena de quilòmetres sense èxit

Els Bombers suspenen definitivament la recerca de les tres persones encara desaparegudes per la riuada

El cos ha pentinat, des de la Conca de Barberà fins al mar, quasi 60 quilòmetres de terreny als marges del Francolí

«Nosaltres ja no podem fer més; hem pentinat els marges del Francolí, sense èxit». Després de gairebé tres setmanes de feina intensa, els Bombers de la Generalitat han decidit suspendre definitivament la recerca de les tres persones que encara són desaparegudes a la Conca de Barberà, arran del fort temporal del 22 d’octubre. Es tracta d'una dona de 69 anys que era dins d'un bungalou a Vilaverd, que es va endur la riuada; el segon ocupant d'un vehicle que va desaparèixer al pont de l'Espluga de Francolí, i un camioner belga.

Els Bombers, que ahir dijous van pentinar els últims cinc quilòmetres del riu Francolí, posen fi a un ampli dispositiu que ha recorregut, en poques setmanes i a través de diferents mitjans, gairebé 60 quilòmetres de la llera del riu, «des de dalt fins al mar».

Quatre víctimes mortals

Arran de la llevantada, van morir un total de quatre persones. La primera víctima va ser la d'un home d'Arenys de Munt que es va endur la riera del municipi. El cos el van trobar a la platja de Caldes d'Estrac. Al Port de Tarragona, d'altra banda, es va trobar el cadàver d'un dels dos ocupants del vehicle arrossegat pel riu. També es va localitzar el cos sense vida de l'altre home que estava dins del bungalou de Vilaverd, fill de la dona que continua desapareguda.

Finalment, els equips de recerca també van trobar les despulles d'un sensesostre, a la Pobla de Mafumet (Tarragonès), qui va morir arrossegat per l'aigua del Francolí i que no constava com a desaparegut.

També et pot interessar