Catalunya Diari
Bombers cotxe espluga

Jaume, veí de Prades i de 74 anys, primera víctima mortal pels aiguats a la Conca

Durant el vespre del dijous es va trobar el seu cadàver al Port de Tarragona | La Guàrdia Civil ha confirmat la identitat del mort

Era qüestió d'hores la confirmació de la identitat del cadàver trobat a la zona del Port de Tarragona, a la vora del Moll de Castella. El cos, trobat per Salvament Marítim, va aparèixer flotant en aigües tarragonines i, segons ha confirmat la Guàrdia Civil a TarragonaDigital, era d'un dels homes desapareguts a l'Espluga de Francolí que circulava en el cotxe vermell.

Es tracta de Jaume G.V., de 74 anys i veí de Prades, el qual havia desaparegut durant els aiguats d'aquest dimarts al municipi de la Conca de Barberà en un cotxe que va ser arrosegat per la força de l'aigua.

Primera víctima mortal dels desapareguts a la Conca

Durant el vespre d'aquest dijous, més de 48 hores després del temporal que afectava terres tarragonines, s'ha localitzat un cos al Port de Tarragona. El cas l'ha portat la Guàrdia Civil, els quals han portat la investigació i han donat la informació a poc a poc per assegurar-se que la víctima trobada, era d'un desaparegut a la Conca de Barberà. 

Tocaven les deu de la nit quan s'ha pogut confirmar definitivament que el cos sense vida trobat en aigües tarragonines era d'un dels cinc desapareguts i, per les característiques donades, podia ser un dels dos homes desapareguts en el vehicle vermell o el camioner belga. 

A primera hora d'aquest divendres, segons fonts pròximes al cas, la víctima mortal havia nascut a Barcelona i, poc després, TarragonaDigital ha pogut confirmar la tràgica notícia que el cos sense vida trobat a Tarragona era del veí de Prades que acompanyava al cotxe vermell al veí de l'Espluga desaparegut.

cotxe desapareguts espluga
Així va quedar el vehicle dels desapareguts a l'Espluga | júlia giribets

 

Continua la recerca dels quatre desapareguts restants

Aquest divendres continua la recerca dels quatre desapareguts pels aiguats: el camioner belga, la mare i fill de Vilaverd i el veí de l'Espluga que anava amb el vehicle vermell. 

A Vilaverd, diversos voluntaris s'han aplegat per ajudar a buscar els desapareguts que vivien en un bungalou.

Vilaverd
Diversos voluntaris ajudaran en la recerca a Vilaverd | Júlia Giribets