Catalunya Diari
El temporal ha provocat talls de vies a diverses poblacions ebrenques. A la imatge, Campredó

Suspenen les classes a diverses poblacions ebrenques arran del fort temporal

Diversos centres educatius d'Alcanar han tancat les seves portes | Les classes de primària i llars d'infants d'Amposta, suspeses aquesta tarda per precaució

Diverses escoles i centres educatius ebrencs han hagut de tancar les seves portes avui dimarts, 22 d'octubre, pel fort temporal de pluges que creua, a hores d’ara, les nostres comarques.

Segons ha avançat Aguaita.cat, fins al moment s’han suspès les classes a l’escola Joan Baptista Serra i l’Escola Marjal, a Alcanar, arran de la intensitat de les precipitacions i els problemes de mobilitat que se n’han derivat. Al mateix municipi, s’han anul·lat les classes de l’Escola Municipal de Música i de l’Escola d’Arts Plàstiques d’Alcanar.

Classes suspeses a Amposta

A Amposta, el consistori ha activat en fase d’alerta el seu pla d’emergències per risc d’inundacions i les classes als centres educatius de primària i llars d’infants han quedat suspeses aquesta tarda.

51,4 l/m² a l'Illa de Buda

Les precipitacions han estat intenses durant aquest matí i migdia a les Terres de l'Ebre. A l'Illa de Buda, al Montsià, s'han recollit valors de fins a 51,4 l/m².