Catalunya Diari
Salvament Marítim

El cadàver trobat al Port de Tarragona correspon a un dels cinc desapareguts per la llevantada

La Guàrdia Civil ho ha confirmat a TarragonaDigital | A hores d'ara, no han transcendit més detalls

Actualització 21.50 h

La Guàrdia Civil ho ha confirmat. El cadàver trobat avui a les aigües del Port de Tarragona és un dels cinc desapareguts per la forta llevantada dels últims dies. Ara per ara, però, encara no n'han transcendit més detalls. Es desconeix si podria ser el camioner belga, o un dels veïns de l'Espluga, Prades o Vilaverd.

Notícia 19.35 h

Un cadàver ha aparegut flotant a les aigües del port de Tarragona durant la tarda d’avui dijous, 24 d’octubre, segons ha pogut confirmar TarragonaDigital de fonts oficials. Ara per ara, encara no se sap si el cos podria pertànyer a algun dels cinc desapareguts arran del fort temporal que ha afectat, aquesta setmana, la Conca de Barberà i diverses comarques tarragonines.

L'albirament del cadàver l'han fet els equips de Salvament Marítim que col·laboraven en tasques de neteja de canyes i d'altres restes de la riuada, a la vora del Moll de Castella. El difunt és un home i les seves despulles han estat traslladades cap a terra ferma, la zona de Port Control, un espai que també ha quedat força afectat per la llevantada.

La investigació, en mans de la Guàrdia Civil

Ja amb la presència del jutge, s'ha procedit a l'aixecament del cos, que ha estat traslladat cap al tanatori de Tarragona. Ara, la investigació està en mans de la Guàrdia Civil, a l'espera de determinar les causes de la mort i la identitat del difunt.

També et pot interessar...