Catalunya Diari
El lleopard ha fet embogir les xarxes socials per la seva increïble capacitat de camuflar-se

Les xarxes embogeixen amb la increïble capacitat d’un lleopard per camuflar-se

L’animal compta amb un pelatge que s’adapta a la perfecció al terreny i els internautes comparteixen una imatge seva per veure qui el localitza abans

El món animal a vegades ens ofereix escenes i històries ben curioses que deixen palès que els humans, especialment els que viuen en grans àrees urbanes, no sabem ni la meitat de com funciona la fauna del nostre planeta. Aquest és el cas d’un lleopard que, sorprenentment, s’ha convertit en un autèntic mestre del camuflatge,  ja que la seva pell compta amb uns colors que fan que s’adapti molt bé al color del terreny.

Mostra d’això ha estat la reacció de milions d’usuaris a través de les xarxes socials, que han quedat sorpresos per aquest increïble animal. De fet, hi ha una imatge que s’ha fet viral i que està fent la volta al món en què es pot veure un terreny ple de terra i on els internautes han d’intentar localitzar el lleopard, molt ben camuflat, com si fos un joc. Bàsicament, és com si es tractés de la saga de llibres d’‘On és en Wally?’.

Aquesta és la sorprenent imatge que, en algunes ocasions, i segons els mateixos internautes, ha arribat a causar mal de caps i moments de ‘desesperació’ entre alguns usuaris, ja que resulta força difícil trobar l’animal.  Algunes persones han demanat desesperadament que es desvetllés la resposta. Si no trobeu l’animal i us doneu per vençuts, us recomanem que mireu els comentaris de la mateixa publicació de Twitter, on es pot veure la resposta:

També et pot interessar...