Catalunya Diari
Imagen de las Cataratas del Niágara donde se ha encontrado el buque

Apareix un vaixell desaparegut des de fa més de 100 anys a les Cascades del Niàgara

El vaixell anomenat ‘Iron Scow’ va desaparèixer el 1918 després de quedar-se atrapat en aquesta zona del Canadà

Una enorme barca anomenada ‘IronScow’ que va desaparèixer fa més de 100 anys va deixar sorpresos als treballadors de les Cascades del Niàgara després que la  veiessin aparèixer de nou durant la nit de Halloween. El vaixell va quedar-se atrapat l’any 1918 amb dos mariners a uns 600 metres respecte a una de les cascades. En aquella època, per tal de rescatar els dos homes, van haver de fer-ho a través de boies, però es van enredar i finalment va haver de rescatar-los un mariner molt expert anomenat el “vermell” William Hill.

El cas és que  l’intens temporal que va afectar a tot el nord-est dels Estats Units i el sud-est del Canadà,  a finals d’octubre, amb fort vent i pluges molt abundants, van aconseguir desplaçar l’embarcació  situada al mig d’un indret rocós amb fortes corrents d’aigua pròximes a les cascades del Niàgara, zona limítrofa amb els Estats Units.

El personal que treballa al Parc Nacional de les Cascades del Niàgara segueix observant de ben a prop els moviments que pugui fer el mediàtic ‘Iron Scow’ per si es torna a moure amb el següent temporal. Encara que els experts creuen que  poden passar molts anys fins que es tornin a detectar desplaçaments significatius  d’aquest vaixell.

 

També et pot interessar...