El fort vent provoca la caiguda de llums de Nadal a Reus

No hi ha hagut ferits. Les ventades d'aquest dissabte estan sent huracanades a la meitat sud de Catalunya
El vent ha provocat la caiguda d'unes llums de Nadal a Reus | Albert Fuertes

Índex Amagar

La forta ventada de mestral a la meitat sud de Catalunya, amb ràfegues huracanades entre les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona, ja ha tingut les seves primeres conseqüències, concretament, a la ciutat de Reus en caure llums de Nadal que estaven penjades al passeig Prim de la capital del Baix Camp. 

El fort vent a la ciutat de Reus ja ha tingut els seus primers efectes

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha activat alertes de color taronja i groc en diverses zones de la regió de Tarragona. En aquest sentit, es demana molta precaució durant tot el dissabte, especialment per la caiguda d'arbres o ornaments dels balcons i terrats de les cases, ja que és fàcil que surtin volant.

Al passeig Prim de Reus, a l'alçada del camí de Riudoms, han caigut uns llums de Nadal situats enmig del carrer, on se celebra l'habitual mercat d'antiguitats a la ciutat. Afortunadament, la zona on han caigut els llums no passava cap vianant i ningú ha resultat ferit. Treballadors han realitzat tasques per retirar del passeig els llums que han caigut. 

Treballadors han realitzat tasques en la zona de les llums caigudes | Albert Fuertes

Les llums han caigut al passeig Prim de Reus | Albert Fuertes

"La regada general deixa més de 70 l/m² a l’espera del fort temporal de vent" "Seguiment en directe dels efectes del temporal de pluges i vent a Catalunya"