Catalunya Diari
espluga-derruida

Els gossos de rescat troben restes humanes a la zona dels aiguats de Montblanc

Els experts ja treballen en la identificació del cos | Podria ser un dels desapareguts de la riuada

Novetats importants a la Conca de Barberà després que sis unitats canines hagin reprès la recerca de les tres persones que segueixen desaparegudes a tocar de l'Espluga de Francolí des dels aiguats del mes d'octubre. Segons informen els Mossos, un dels gossos de rescat acaba de trobar restes humanes en un punt allunyat de la llera del riu, a Montblanc, on encara no s'hi havia buscat.

En breu s'iniciaran els treballs d'identificació per tal de saber si les restes localitzades corresponen a alguna de les tres persones desaparegudes  de les quals no es té cap mena de rastre des de la nit de la riuada.

La recerca s'havia reactivat aquest matí després d'una setmana suspesa

Després d'uns dies de cerca frenètica iniciades l'endemà de les destrosses, desenes i desenes de voluntaris i cossos d'emergències van endinsar-se en les tasques de recerca i rescat de les persones que van desaparèixer arran dels aiguats. Després d'una llarga activitat, però, els Bombers van donar les tasques per suspeses el passat 8 de novembre, tot just fa una setmana, en considerar que «nosaltres ja no podem fer més», tal com van anunciar.

Un total de cinc unitats canines vingudes de Castelló i una altra dels Mossos d'Esquadra marquen aguesta segona fase de recerca. La troballa l'ha realitzat, sempre segons les informacions oficials dels Bombers, la unitat dels Mossos.

També et pot interessar...