Catalunya Diari
La presentadora del temps de TVE Mónica López, en una imatge d'arxiu

Mònica López, dona del temps de 'TVE', indignada: «Tots vostès saben més de la meva vida que jo»

La meteoròloga va ser criticada per un missatge feminista que va publicar al Twitter

La lluita per a la igualtat de gènere en el món laboral i la llibertat per escollir la feina que es vulgui cada cop és més accentuada i inclou en el debat a persones destacades i conegudes per una gran part de la societat. L’última protagonista ha estat la famosa meteoròloga Mònica López, dona del temps de ‘TVE’, que ha criticat durament a un usuari de Twitter que va posar en dubte el missatge feminista que la mateixa López va penjar al seu compte d’aquesta xarxa social.

«Llegeixo molts comentaris que insisteixen que no cal recordar que les nenes poden ser el que vulguin.  Tant de bo arribi el dia en què realment no ho sigui. #QueNadaLasPare i #DayoftheGirl», va escriure López al costat d'una imatge on apareixia ella al plató de 'TVE' amb aquest missatge: «Fomentar vocacions científiques entre les noies».

La presentadora del temps de TVE Mónica López, en una imatge d'arxiu

La presentadora del temps de 'TVE', Mònica López, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Després del primer missatge, un usuari de Twitter li va etzibar a López: «Sóc físic i jo crec que a vostè ningú li va dir que no ho fos.  La meva opinió és que tothom faci la carrera que vulgui. Però perdoni, ja cansa el mateix discurs», va escriure l'usuari.

Va ser aquí en aquest moment quan la meteoròloga va explotar i va respondre enfadada, assegurant que a ella mateixa la van intentar convèncer per fer magisteri. «I a la meva mare li deien que per què anava a enviar la nena a la universitat. Ah no ... que tots vostès saben més de la meva vida que jo», va etzibar.

Posteriorment, la mateixa López va publicar un article on es podia llegir que la falta de vocació de tècnica de les nenes feia perillar el seu futur laboral. A més, en el mateix text es podia llegir un estudi de l’ONU en què s’afirma que hi ha titulacions universitàries que estan considerades més d’homes o més de dones. Les més encasellades són especialment les de ciències, tecnologia, enginyeria o matemàtiques.

«I deixo ja el tema que alguns teniu la capacitat de veure chungos en tot #MadreDelAmorHermoso», va concloure Mònica López». Evidentment, els missatges de la meteoròloga van tenir impacte a les xarxes socials  i no es van fer esperar els missatges de reacció, alguns dels quals els podem veure a continuació:

També et pot interessar..