Catalunya Diari
Mossos durant un escorcoll

Els Mossos maten d'un tret un gos perillós al Maresme

Enmig d'un operatiu policial antidroga, s'han topat amb quatre animals, un d'ells en disposició d'atacar un agent

Inesperat final d'un operatiu policial  per desmantellar una plantació de marihuana al Maresme. Els Mossos han matat d'un tret un dels quatre gossos perillosos que s'han trobat, amb actitud agressiva, en accedir a la casa aïllada de la localitat d'Argentona on hi havia la droga. Un dels policies s'ha topat amb un dels animals a la cuina, en disposició d'atacar-lo.  Donada la situació,  l'agent s'ha vist obligat a fer ús d'una arma de foc reglamentària, segons fonts del mateix cos policial. 

Han reduït tres gossos més amb la pistola Taser

Davant el risc per la seva integritat física,  el cos policial ha fet ús també de la coneguda com a pistola Taser, un dispositiu conductor d'energia, per frenar l'atac de tres gossos més, tots de la mateixa raça, que han resultat en bon estat i sense lesions greus.

Operatiu contra una associació cannàbica

Els agents, amb ordre judicial per escorcollar diversos habitatges a l'Àrea Metropolitana de Barcelona, al Garraf i al Maresme, han localitzat les plantes i han detingut dues persones a l'immoble d'Argentona, relacionades amb l'activitat il·lícita d'una associació cannàbica. La policia catalana havia iniciat la investigació fa uns mesos per la suposada  venda de substàncies estupefaents a persones que no formaven part del club, tal com avança 'El Caso'.

Finalment, l'operatiu s'ha tancat amb el desmantellament d'una associació cannàbica de Barcelona i quatre plantacions de marihuana al Maresme i al Garraf, a més de cinc persones detingudes, entre els quals els màxims responsables del grup, una parella holandesa, propietaris també dels gossos, per la qual cosa altres persones que vivien a l'immoble s'han fet càrrec dels animals.

També et pot interessar...