Catalunya Diari
La dona ha mort per l'impacte d'una palmera

Primera víctima del temporal huracanat que afecta l’estat espanyol aquest diumenge

Una dona de 41 anys ha mort avui per la caiguda d’una palmera a prop de Palma de Mallorca a causa de les ratxes molt fortes de vent

Una dona de 41 anys ha mort avui diumenge al migdia després d’haver estat aixafada per una palmera a Dalt Murada, a Palma (Mallorca), per culpa del vent.

Segons fonts locals, els tècnics sanitaris i diversos testimonis de l’accident han iniciat de manera immediata les maniobres de suport vital bàsic.

Després d’avisar als serveis d’emergència, nombrosos efectius s’han traslladat fins al lloc. Les assistències sanitàries del Ib-Salut s’han desplaçat amb una UVI mòbil. També hi han acudit Bombers de Palma, efectius de la Policia Local i de la Policia Nacional. El 061 ha acudit al lloc dels fets i ha començat també les maniobres de reanimació avançada.

La dona presentava traumatismes diversos i tot i la reanimació cardiopulmonar,  ha estat impossible reanimar-la.  La menor que era amb ella és la seva filla de 7 anys. La petita i la parella de la mare han presenciat el succés, i han requerit assistència psicològica.

Els fets han ocorregut pels forts vents registrats avui dissabte que han arribat a ràfegues de fins a 80 km/h a la plana i 110 km/h als pics. Segons ha anunciat l'Ajuntament de Palma, tècnics municipals s’han compromès a avaluar l’estat de les palmeres i els arbres que hi ha en aquesta zona de la ciutat. També han donat el condol a la família i els amics de la víctima.

També et pot interessar...