Catalunya Diari

Ratxes de fins a 124 km/h i diverses incidències causades pel vent a les comarques tarragonines

Arbres caiguts, vidres trencats o planxes metàl·liques arrencades, els Bombers ja han rebut més d'una quinzena d'avisos

Un dia més, el vent bufa amb força a les comarques de Tarragona. Durant el matí d’avui dilluns, les ratxes huracanades han superat els cent quilòmetres per hora en alguns punts de la demarcació, com ara la Riba, a l’Alt Camp, amb 126 km/h; l’Albiol, al Baix Camp, ventades de fins a 124 km/h; o Constantí, al Tarragonès, amb ràfegues de 91 km/h.

Les incidències, durant les darreres hores, s’han succeït i els Bombers de la Generalitat han rebut més d’una quinzena d’avisos, passat el migdia, entre arbres caiguts, sostres arrencats i vidres trencats.

Planxes metàl·liques que volen, una constant perillosa

A l’estació de servei Repsol de la carretera T-200, a tocar de l’N-240, a Valls, s’hi han desprès dues planxes metàl·liques, que els Bombers han hagut de retirar per evitar mals majors. S’han viscut situacions similars al Mercat Central de Reus i en una benzinera de Cambrils.

Diversos incidents a Reus i el Baix Camp

A Reus, un tendal ha volat i ha quedat enganxat en una antena parabòlica d’un immoble del carrer de Penyíscola mentre que, al carrer de l’Amargura, els Bombers han hagut d’actuar en una finestra trencada, per tal d’impedir el despreniment de vidres.

Com a fet destacat, a Mont-roig del Camp un arbre ha caigut sobre un vehicle al carrer de les Mèlies, sense danys personals. Al Baix Penedès, per la seva part, la caiguda d’arbres ha estat una constant durant les darreres hores.