Catalunya Diari
Arrabassada inundada

El temporal i les pluges desdibuixen la platja de l'Arrabassada de Tarragona

Inundacions i fortes onades, les principals conseqüències a la costa tarragonina

La tradicional imatge de calma i tranquil·litat que acompanya l'entorn de la platja de l'Arrabassada, a Tarragona, ha quedat aquest divendres del tot desdibuixada pel temporal i les fortes pluges que s'han anat acumulant sobre el territori. La platja ha quedat del tot malmesa per la força de les onades, i el passeig marítim i el pont que connecten l'Arrabassada amb la Via Augusta ha quedat inundat, fet que ha afectat el trànsit rodat a la zona.

Tarragona no és l'únic punt de la geografia de la Costa Daurada afectat per inundacions, en la línia d'altres grans nuclis com Salou. La força de l'aigua a l'Arrabassada l'ha fet empassar-se gairebé la totalitat de la platja i ha generat imatges més que curioses al litoral de la ciutat.

Arrabassada inundada
La platja de l'Arrabassada ha quedat del tot inundada pel temporal de les darreres hores | Cedida

Arrabassada inundada
La platja de l'Arrabassada ha quedat del tot inundada pel temporal de les darreres hores | Cedida

Les fortes pluges d'aquest divendres inunden carrers a Salou

Les imatges de ciutadans sorpresos per la força de l'aigua i la potència de les precipitacions s'han anat estenent a diversos punts del Camp de Tarragona a mesura que la meteorologia ha anat sacsejant cada cop més municipis de la regió. No obstant això, poc abans de migdia ja havien remès les pluges a gairebé la totalitat del territori i es preveu que les ràfegues més fortes ja han passat de llarg.

Salou inundada
Imatge d'uns edificis de Salou, del tot afectats per la pluja | Facebook