Imatge del tornado de Tailàndia

Espectacular tornado a Tailàndia que ha arrasat tot el que s’ha trobat al seu pas

El fenomen ha estat petit però potent i ha arrencat teulades, senyals de trànsit i ha causat diversos desperfectes, sense lamentar danys personals

Imatge del tornado de Tailàndia
Imatge del tornado de Tailàndia | Twitter

 

Imatges espectaculars les que ens arriben des del sud-est asiàtic, on un petit però potent tornado ha arrasat tot el que s’ha trobat al seu pas en un municipi ubicat al Golf de Tailàndia. De fet, el fenomen s’ha acostat de forma molt preocupant fins a una gasolinera, on ha causat diversos desperfectes.

En els diferents vídeos publicats a les xarxes socials, es pot veure com la gent que presenciava el remolí de vent reaccionava de diverses maneres: alguns corrien a amagar-se atemorits, però d’altres continuaven passejant amb la seva bicicleta o amb el seu vehicle com si no passés res. Finalment, el tornado, que anava acompanyat d’una gran quantitat de pols, ha arrancat teulades, senyals de trànsit i ha causat diversos desperfectes en nombrosos habitatges i vehicles que es trobaven al seu pas.

Afortunadament, no s’han hagut de lamentar ferits i, més enllà dels danys materials, tot plegat ha quedat en un ensurt. Aquestes són les espectaculars imatges:

També et pot interessar...