Un gat va salvar la vida d'un bebè a l'últim moment a Colòmbia

Un gat es converteix en heroi: salva la vida d’un bebè in extremis

El petit, d’un any, estava a punt de caure per unes escales quan l’animal el va obligar a retrocedir. Els fets van passar a Colòmbia

Un gat va salvar la vida d'un bebè a l'últim moment a Colòmbia
Un gat va salvar la vida d'un bebè a l'últim moment a Colòmbia | Arxiu

Increïbles imatges les que ens arriben des de Bogotà (Colòmbia), on un gat s’ha convertit en un autèntic àngel de la guarda d’un bebè. Els fets van passar el passat 31 d’octubre quan el menor, de tan sols un any, anava gatejant pel terra i s’estava a punt de precipitar per una perillosa escala. Va ser en aquell moment quan l’animal, en un atac instintiu de protecció, va anar corrents cap a la zona i va barrar el pas al petit empenyent-lo fora de la zona de perill, evitant així la tragèdia.

Poc després, la mare va veure, a través d’una càmera de seguretat ubicada a l’habitació del bressol, el gest heroic del gat, que va salvar la vida del seu fill. Sorpresa per aquests inesperats fets, la dona va decidir pujar a internet el vídeo  a través de la pàgina de ‘Facebook’ de la Fundació Adopció del Gat (GABA) de Bogotà, d’on la mateixa mare havia adoptat l’animal. Les imatges han donat la volta al món: