Catalunya Diari
Imagen de un león

Un lleó mata a una persona als voltants del Parc Nacional de Nairobi

Els veïns van alertar a les autoritats després de trobar trossos del cos de la víctima

Una persona ha mort atacada per un lleó a les proximitats del Parc Nacional de Nairobi aquest dijous passat. «No es tracta d'un turista ni d'un dels nostres treballadors. La víctima vivia en un dels habitatges pròxims al parc, i després d'estar amb uns amics, al voltant de les 23 hores, va decidir tornar a casa caminant, i mai va arribar», ha explicat a Efe per telèfon el cap de comunicació del KWS, Ngugi Gecaga.

Segons va informar el Servei de Conservació de Flora i Fauna Salvatge de Kenya (KWS), la víctima és una persona de nacionalitat keniana i residia en la zona. Els fets van ocórrer divendres passat, però no va ser fins al diumenge quan els veïns van alertar a les autoritats després de trobar parts del cos de la víctima.

La policia forense ha acordonat la zona i, de moment, el lleó no ha estat localitzat. Uns 15 guardaboscos tracten de capturar a l'animal i, durant les últimes hores, han estat pentinant els voltants de la part sud del parc, una de les zones que no està barrada.

És la primera vegada que un lleó mata a una persona a la perifèria d'aquesta coneguda reserva, localitzada a tan sols set quilòmetres al sud del centre de Nairobi. L'expansió de les zones residencials ha fet que cada vegada hi hagi més persones que habitin als voltants del parc, mentre que les pluges han empès als animals a desplaçar-se.

  

  

els antílops es desplacin  els lleons, a la recerca del seu menjar, facin el mateix

  

  

la segona migració més gran d'animals salvatgesdesapareixent d'una forma naturalalteraria de manera dràstica

  

  

nosaltres no volem zoos a Kènia