La tormenta Cecilia ha provocado graves inundaciones y un fuerte vendaval

Moren tres rescatistes en un accident d'helicòpter a França

L'helicòpter de Protecció Civil en el que viatjaven s'ha estavellat anant a fer una missió de rescat al sud del país

La tormenta Cecilia ha provocado graves inundaciones y un fuerte vendaval
La situació de pluges intenses ha provocat greus inundacions | EFE
 
 

Tres treballadors d'emergències, un pilot, un enginyer i un bomber de la Protecció civil francesa han mort  aquest matí de dilluns quan anaven a fer una  missió de rescat amb l'helicòpter del servei de rescat del departament de Boques del Roine, al sud de França. L'aparell s'ha estavellat quan es dirigien a la ciutat de Luc per realitzar treballs de reconeixement i rescat a causa de les inundacions.

Segons el Ministeri d'Interior «La connexió amb l'helicòpter es va perdre i els ocupants van ser trobats morts gairebé 2 hores més tard a la localitat de Rove, a pocs quilòmetres de Marsella. A hores d'ara, s'estan investigant les causes d'aquesta tragèdia».A més, Protecció Civil ha donat condol a la família a través de xarxes socials lamentant els fets.

El sud-est de França s'ha vist sotmès al caos durant l'última setmana a causa de les  fortes tempestes, el bloqueig de les carreteres i la suspensió temporal del servei ferroviari entre Niça i Toló i, almenys sis persones han mort en diverses de les localitats afectades per les inundacions.