Catalunya Diari
DANA gota freda

Pugen a 4 els morts pel temporal de pluja a Espanya

La víctima ha estat trobada a dins d’un vehicle al municipi de Jámula (Granada) i podria tractar-se del jove de 36 anys desaparegut a la zona

El temporal de pluja històric que afecta el sud-est de la península Ibèrica ja ha causat quatre morts a Espanya. En aquest cas, s’ha trobat un cos a dins d’un vehicle cobert per aigua i fang al municipi de Jámula (Granada), una de les zones afectades pels aiguats, i els equips de rescat creuen que podria tractar-se del jove de 36 anys desaparegut des de fa hores.  Aquesta seria la quarta víctima a causa dels aiguats torrencials, després de l’home mort a Almeria i la parella que va perdre la vida ahir a Albacete.

De fet, en aquests moments els serveis d’emergència estan intent rescatar el vehicle, que es troba submergit en una rambla de l’autovia A-92 al seu pas per aquest municipi andalús, i hi hauria almenys una persona morta en el seu interior. Ha estat el mateix Ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska,  que ha informat en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres sobre aquesta operació d’emergència que s’està duent a terme en aquests moments.

Les mateixes fonts de l’Interior han afegit que el cotxe estava totalment cobert d’aigua i fang, just en una rambla en el quilòmetre 50 de l’A-92 al seu pas per aquest municipi de la província de Granada. Encara està per confirmar la identitat de la firma, però tot apunta que es podria tractar del jove de 36 anys, ja que el seu pare ha denunciat aquest matí la seva desaparició i l’estaven buscat els equips de rescat.   

També et pot interessar...