Un fort terratrèmol de magnitud 6 sacseja l'illa grega de Creta

L'epicentre del sisme s'ha donat a pocs quilòmetres a l'est de l'illa de Creta i de moment no hi ha informació sobre danys materials ni humans
Un sismògraf detectant un terratrèmol | El Estímul

Aquest matí de dimecres, un terratrèmol de magnitud 6,0 a l'escala de Richter ha sacsejat l'est de l'illa grega de Creta, a pocs quilòmetres mar endins. També s'ha pogut sentir en diverses regions del sud de la bota italiana. Fins i tot, s'ha deixat sentir a la capital grega, Atenes.

L'epicentre de sisme s'ha donat a uns 57 quilòmetres de profunditat a l'est d'aquesta illa grega. De moment, no hi ha constància de danys personals ni materials. 

Aquest terratrèmol és el 44è en 36 hores a l'Adriàtic i és que des d'aquest passat dimarts amb el terratrèmol de primeres hores a Albania amb més de 25 morts i 600 ferits. A continuació, hi va haver posteriors rèpliques i sembla que s'ha despertat la zona sísmica de contacte entre la placa euroasiàtica i la placa africana, ubicada entre Creta, Sicila i el sud de la bota italiana.

"Una llepada de gos encomana una malaltia mortal al seu propietari a l'Alemanya" "S'eleven fins a 40 morts i 650 ferits pel fort terratrèmol de 6,4 a Albània"