Troben les restes del caçador devorat per lleons a Sud-àfrica

Troben les restes del caçador mort per un elefant i devorat per lleons

Els fets van passar a l’abril al parc Kruger de Sud-àfrica. Uns guardes han trobat les despulles de l’home, que hauria mort mentre caçava rinoceronts

Troben les restes del caçador devorat per lleons a Sud-àfrica
Troben les restes del caçador devorat per lleons a Sud-àfrica | Arxiu

 

Sud-àfrica ha resolt una de les incògnites més surrealistes que s’arrossegava des de feia mesos, i és que, finalment, uns guardes del parc Kruger del país han trobat en aquesta zona les restes del caçador que va desaparèixer el mes d’abril després de morir a mans d’un elefant i ser devorat per un grup de lleons mentre caçava rinoceronts.

Així ho han confirmat fons del parc després de trobar les despulles de l’home. Segons les informacions que es van emetre quan van tenir lloc els fets, la policia tan sols havia trobat en un primer moment la calavera i dos pantalons de la víctima, raó per la qual s’estava intentant trobar noves pistes del seu cos.

Bramble Cay melomys
L'home estaria caçant rinoceronts quan va morir | Arxiu

 

El caçador caçat

La tragèdia va tenir lloc fa gairebé 4 mesos quan l’home, segons van informar els seus acompanyants, es trobava caçant rinoceronts de forma il·legal en aquest parc. Segons sembla, un elefant l’hauria atrapat i l’hauria matat, mentre que el seu cadàver va ser devorat parcialment per lleons. Una història totalment atípica amb què molts han utilitzat la frase ‘el caçador caçat’. 

«Entrar il·legalment i a peu al Parc Nacional Kruger no és molt intel·ligent, ja que hi ha molts perills i aquest incident ho demostra», va explicar en el seu moment el director del parc, Gleen Philips, alhora que va enviar un missatge de condol a la família del caçador.

D’aquesta manera, es posa punt i final a un llarg serial que va aixecar molta polèmica i reaccions a les xarxes, especialment pel fet que el caçador va morir a mans dels animals que podrien haver estat les seves preses futures.