Imatge de les dues trombes marines simultànies a Gènova aquest dijous

Espectacle al cel de Gènova amb dues trombes marines alhora

Les fortes tempestes que han caigut a la zona han deixat aquests impressionants fenòmens

Imatge de les dues trombes marines simultànies a Gènova aquest dijous
Imatge de les dues trombes marines simultànies a Gènova aquest dijous | Twitter

Impressionants imatges les que ens arriben des de Gènova (Itàlia), on les fortes tempestes que estan caient aquestes últimes hores tota la zona han deixat una espectacular imatge al cel amb dues trombes marines simultànies vistes des de tots els punts de la ciutat. Els fets van tenir lloc el dijous a la tarda i les mànegues no van arribar a provocar danys personals.

Tot i això, una de les dues columnes de vent va arribar a fregar el port, però sense arribar a la zona on hi ha els vaixells, personal treballant o viatgers, raó per la qual no es van haver de lamentar danys importants. Aquestes són les impressionants imatges enregistrades ahir a Gènova:

Focs artificials cancel·lats pels aiguats

Les dues mànegues marines van ser tan sols el preludi de les fortes tempestes que havien de caure posteriorment i que van obligar a suspendre dijous al vespre un festival de focs artificials previst per ahir mateix, ja que la pluja era abundant i tota la zona es trobava en alerta taronja per aiguats.

Concretament, entre la nit i la matinada s’han registrat diverses inundacions, esllavissades i algunes apagades de llum a la ciutat de Gènova i les seves rodalies, amb especial afectació a la vall del Polcevera. A més, molts carrers s’han convertit en rieres improvisades en un municipi caracteritzat pels forts pendents, mentre que la xifra més elevada de precipitació s’ha localitzat a Monte Gazzo, amb 115 l/m².