Un llamp deixa sis ferits en un camp de golf a Atlanta

El llamp va impactar en un pi on 6 persones es refugiaven al seu peu. L'organització havia suspès el campionat de golf per les condicions meteorològiques adverses
L'impacte del llamp a l'arbre | Twitter

 

El PGA Tour Championship d'Atlanta de golf va fregar la tragèdia durant l'última jornada. El campionat 'FedExCup' es va suspendre per les adverses condicions meteorològiques i els espectadors s'estaven retirant del recorregut quan un llamp va impactar contra un arbre i va ferir a 6 persones que es trobaven a prop.

La tercera ronda de l'últim torneig de la temporada del Tour de la PGA s'havia suspès uns 30 minuts per les tempestes que hi havia a la zona. S'havia demanat als espectadors que busquessin refugi, quan el llamp va caure a la part alta de l'arbre, d'uns 20 metres, just davant del forat número 16, i va disparar cap a terra tota mena de fragments de l'escorça de l’arbre.

Brad Uhl, resident d'Atlanta, va explicar que «va haver-hi una gran explosió i una ona expansiva tan forta que vam poder sentir-la com si fos vent». «Va ser com un centelleig que vaig percebre de reüll. Estava plovent i tots estàvem aixoplugats a prop de l'arbre».

Dos llamps simultanis

James H. White III, portaveu de la policia d'Atlanta, va informar que cinc homes i una jove es refugiaven al peu de l'arbre que va ser impactat pel llamp. Els sis ferits van ser portats a diferents hospitals per a rebre els tractaments oportuns.

Diverses ambulàncies van acudir al club privat, que estava situat uns cinc quilòmetres del centre d'Atlanta. Al camp, 30 golfistes competien per la Copa FedEx i per un premi de 15 milions de dòlars.

Mark Russell, vicepresident del Tour de la PGA en matèria de regles i competicions, va dir que, de fet, dos llamps van caure gairebé simultàniament a la zona, inclòs el que va tocar l'arbre. El Tour de la PGA va cancel·lar la resta d'activitats durant el dissabte.

També et pot interessar...

"⚫TRÀGIC: Gran tragèdia a la Xina amb desenes de víctimes per un fort tifó" "🌪IMATGES ESPECTACULARS: Dos tornados causen el caos a Europa amb grans destrosses"