Imatge del lloc on han trobat el cadàver

Troben mort l'home arrossegat per la riera d'Arenys de Munt

Els Mossos d’Esquadra han trobat el cos sense vida a la platja de Caldes d'Estrac. Encara es busquen 4 persones més desaparegudes a la Conca de Barberà

Imatge del lloc on han trobat el cadàver
Imatge del lloc on han trobat el cadàver | ACN

Els Mossos d’esquadra han trobat el cos sense vida d'una persona a la platja de Caldes d’Estrac, al Maresme, morta a causa del fort temporal de pluges de les últimes hores. Es tracta de l’home de 70 anys que aquesta matinada ha estat arrossegat per la força de l’aigua a Arenys de Munt (Maresme) quan intentava retirar el seu vehicle de la riera, ja que el cadàver s'ha trobat just a la frontera amb la platja d'Arenys de Mar.  El cos de la víctima ha estat trobat a primera hora d'aquest matí de dimecres.

4 persones més segueixen desaparegudes

Mentrestant, els serveis d’emergència continuen buscant 4 persones que continuen desaparegudes. Es tracta d'una mare i el seu fill que estan desapareguts des del dimarts a la nit a Vilaverd (Conca de Barberà). Segons sembla, les dues persones es trobaven a dins d’un bungalow quan la força de l’aigua del riu Francolí desbordat va arrossegar-los riu avall. Continua la recerca en aquests moments, així com la de dues persones que anaven a dins d'un cotxe quan van ser sorpresos per la riuada a l'Espluga de Francolí. 

D’altra banda, anit també va saltar l’alarma per la possible desaparició de dues persones que anaven en un cotxe també a la Conca de Barberà just quan es va desbordar el riu Francolí, però finalment els serveis d’emergència han confirmat que ambdues es troben sanes i estàlvies. Per tant, a hores d’ara es busca a 4 desapareguts després de confirmar la primera víctima del temporal al Maresme.

Un temporal històric

Les previsions dels últims dies ja apuntaven que aquest temporal podria fer molt mal i no han fallat. En poques hores, la forta llevantada ha escombrat tot el territori i ha deixat entre 100 i 200 l/m² a molts punts. On més ha plogut és al litoral, prelitoral i nord-est, però destaquen especialment els aiguats torrencials en comarques com ara la Conca de Barberà i el Baix Camp, on puntualment s'han superat els 200 litres, com per exemple Prades, amb 264 l/m². Una autèntica barbaritat en un temporal que, sens dubte, ja és històric.