asd

Un tornado causa moltes destrosses a la Selva

Els fets han passat de matinada a Riells i Viabrea en plena tempesta del fort temporal

asd
Imatge dels efectes del tornado a Riells i Viabrea | Georgina Miró

Aquesta matinada ha estat molt moguda i molta gent no ha pogut dormir, ja sigui pels forts aiguats torrencials o per les greus conseqüències que han provocat els desbordaments de rius i rieres. Un d’aquests punts ha estat el municipi de Riells i Viabrea (Selva), on un tornado ha sorprès de matinada en plena tempesta els veïns i ha causat moltes destrosses.

Els fets han tingut lloc just quan es vivia el punt àlgid del temporal a les comarques de Girona enmig de la foscor i dels llamps. Segons ha explicat al ‘Catalunya Méteo’ la Georgina Miró, veïna del carrer Vicente Aleixandre de la urbanització Junior Park del municipi, la forta ventada ha destrossat cotxes, carrers, arbres i mobiliari urbà, ha causat desperfectes en diversos habitatges i alguns cables de la línia d’alta tensió han quedat penjant. Una imatge de destrucció que era molt palesa just quan ha començat a clarejar. Aquestes són les fotos:

asd
asd
 
asd
 
asd
 
asd
 
asd
 
asd

Per la seva banda, l’ajuntament ha demanat als veïns que, segons indicacions dels mateixos Bombers, es mantinguessin tancats a casa sense sortir al carrer pel perill  que suposaven tots els objectes repartits pel tornado arreu del municipi. Hi ha hagut talls de llum i els problemes continuen en aquesta localitat, on els serveis d'emergència treballen per intentar recuperar la normalitat.

També et pot interessar...