Imatge del gos disfressat d'ambulància

Un gos-ambulància: la disfressa de Halloween més viral amb polèmica inclosa

Les imatges han provocat comentaris adorables, però també acusacions de maltractament animal

Imatge del gos disfressat d'ambulància
Imatge del gos disfressat d'ambulància | Catalunya Méteo

El Halloween és una festivitat celta que se celebra amb especial intensitat als Estats Units però que ja fa temps que s’està estenent per tot el món, incloent Catalunya. Un esdeveniment en què la gent es disfressa en un ambient lúgubre i festiu. Una de les disfresses que més ha triomfat enguany, però, no l’ha protagonitzat una persona, sinó un gos, l’amo del qual l’ha vestit d’ambulància. El mateix propietari de l’animal va penjar el vídeo a les xarxes i l’escena, que es desconeix on va ser enregistrada, s’ha tornat viral amb comentaris de tota mena. 

En les imatges es pot veure aquest simpàtic gos, anomenat River, amb una espècie de caixa a l’esquena decorada com si fos una ambulància, amb la llum del sostre inclosa, i l’animal udola imitant el mateix so de la sirena. Molts usuaris han expressat que la imatge i l’animal són adorables i ha causat molta simpatia a les xarxes socials. Aquest és el vídeo:

Polèmica per maltractament animal

Malgrat que molts comentaris aplaudeixen l’original disfressa de Halloween, també n’hi ha molts que critiquen durament el propietari del gos, a qui acusen d’haver fer una acció de maltractament animal,  especialment pel fet que l’ambulància humilia en River i el soroll de la sirena pot causar por o estrès al mateix gos. Sens dubte, el debat sobre si s’han de disfressar les mascotes o no ha estat més obert que mai aquesta setmana arran d’aquest vídeo.

També et pot interessar...