Catalunya Diari
Los ataques de cocodrilos se están convirtiendo en un problema en el área del río Deka, en Zimbabue

Acte heroic d’una nena d’11 anys: arrenca els ulls d’un cocodril per salvar la seva amiga de la mort

Aquest increïble gest de la menor ha tingut lloc a Zimbàbue. L’altra nena tan sols ha patit ferides lleus

Increïble acció de supervivència la que va protagonitzar la setmana passada una nena de tan sols 11 anys de Zimbàbue per tal de salvar la vida de la seva amiga. Els fets van tenir lloc quan les dues nenes estaven juntes nedant en un rierol i, de cop i volta, una d’elles va ser atacada per un cocodril. Va ser llavors quan l’altra menor, en un atac impulsiu, va saltar al damunt del rèptil i li va arrencar els ulls per tal de salvar la seva amiga. 

D’aquesta manera, la nena d'11 anys, Rebecca Munkombwe, va fer un acte de valentia difícil de veure habitualment quan va sentir els crits de la seva amiga de 9 anys, Latoya Muwani, que estava sent atacada pel cocodril , el qual tenia entre les seves dents una ma i una cama de la menor. 

Un acte heroic

Quan va sentir els crits, la Rebecca no va dubtar ni un moment a l’hora llençar-se a l’aigua i ficar els seus dits als ulls del rèptil fins que aquest va deixar de mossegar a la seva amiga. D’aquesta manera, la nena va quedar lliure i ambdues van poder arribar fins a terra fema on altres nens les esperaven.

«Com que jo era la més gran de tots els set nens, vaig tenir la necessitat de salvar-la», va explicar la Rebecca, mentre que la seva amiga es recupera a l’hospital de les ferides lleus. Segons va explicar el regidor local Steve Chiose, aquests tipus d’atacs s’estan tornant força habituals en aquesta zona de  Zimbàbue a causa de la falta de subministrament d’aigua. Això provoca que la població acudeixi a fonts d’aigües desprotegides plenes de cocodrils.

També et pot interessar...