El ratón plantí cara al ataque de un gato

Gran lliçó de supervivència d’un ratolí que evita ser devorat per un gat a Turquia

Els fets van tenir lloc de nit a Istanbul quan el felí atrapà el rosegador però aquest es va revolucionar amb salts i crits contra el gat

El ratón plantí cara al ataque de un gato
El ratolí va plantar cara a l'atac d'un gat | Arxiu

 

La natura és sàvia i sovint ens demostra que res és impossible si l’objectiu és sobreviure a les adversitats. Aquest és el cas que va tenir lloc fa poc a Istanbul (Turquia), on un ratolí va plantar cara al seu fatídic destí  amb una tècnica espectacular. En concret, un gat va atrapar per la cua el rosegador, però aquest, quan ho tenia tot perdut, va començar a fer salts i a fer uns crits estridents molt estranys de veure en un animal d’aquest tipus que van aconseguir el seu propòsit.

La reacció del ratolí va ser tan estranya que el mateix felí es va quedar molt sorprès i va començar a donar marxa enrere,  quedant-se amb un pam de nas quan el rosegador, davant de la sorpresa del seu atacant, va aprofitar aquest moment de debilitat per marxar corrents i amagar-se per un forat. Aquest és el sorprenent vídeo:

La reacció del ratolí és una clara lliçó de supervivència per a tothom, tant pels animals com per a les persones, ja que demostra que, per molt petits que siguem, si plantem cara als problemes i ens creixem davant de les adversitats podem guanyar partides que crèiem perdudes. Sigui com sigui, el que és segur és que aquella nit el gat es va quedar sense sopar.

També et pot interessar...