Catalunya Diari
Imatge de l'esquirol olorant una flor a Àustria

La preciosa imatge d’un esquirol olorant una flor que s’ha fet viral

La idíl·lica imatge és obra del fotògraf holandès Dick van Duijn i està feta a Viena (Àustria). Sembla que l’animal intentava menjar-se un cuc de dins de la flor

A vegades, la natura es torna molt humana, igual que sovint els humans semblem uns animals salvatges. És el cas que s’ha pogut veure a Viena (Àustria), on el fotògraf holandès Dick van Duijn va captar just el moment en què un esquirol olorava una flor amb una expressió i un sentiment que feia recordar més a l’actitud d’un humà enamorat que la d’un animal buscant aliment a la natura.

Una fotografia preciosa que s’ha fet viral de seguida i que, poc després de publicar-se al compte d’Instagram del fotògraf, ja acumulava més de 50.000 ‘m’agrada’. Van Duijn va viatjar expressament a la zona per captar instantànies dels esquirols de terra, dedicant fins a dues hores seguides per fer més de 200 fotos d’aquesta escena. Segons explica el mateix autor, un cop l’animal va acabar d’olorar la flor la va començar a mossegar. «Estava molt feliç per captar una foto com aquesta, ja que havia anat a Àustria especialment per fotografiar aquesta espècie i poder presenciar aquesta escena va ser molt satisfactori», explicava el fotògraf.

 

Un cuc a dins de la flor, possible objectiu de l’esquirol

Malgrat que la fotografia és preciosa i podria quedar en una simple passió momentània de l’animal, molts usuaris han observat a través de les xarxes socials que l’esquirol en realitat estava intentant atrapar un cuc a l’interior de la flor, ja que ampliant la imatge es pot observar el cuc just a la boca de l’esquirol, cosa que a simple vista no es percep. Un argument, però, que no evita quedar-se captivat per aquesta fotografia.

Van Duijn és tot un referent pels amants de la fotografia i la natura a les xarxes socials, especialment a Instagram, per les seves impressionants fotografies d’animals i de l’entorn que penja al seu compte. 

També et pot interessar...