Confusió en un zoo de Bèlgica després que un tauró en devorés un altre

L’acció va tenir lloc davant la mirada de diversos visitants que es van quedar impactats per una imatge gens habitual
Imatge d'un exemplar de tauró blanc | Arxiu

El canibalisme no és una pràctica habitual en diverses espècies d’animals, i una d’elles és la dels taurons. No obstant, aquesta norma va quedar totalment apartada en un zoo de Bèlgica, on un tauró va devorar-ne un altre de més petit  en una escena totalment excepcional que va deixar molt confusos i impactats els visitants que hi havia en aquell moment observant els fets. 

Concretament, aquesta escena es va poder veure al zoo de la població belga d’Anvers, on un visitant va poder captar el moment amb la càmera del seu mòbil i va publicar les imatges al seu compte de Twitter. En aquest vídeo, es pot observar com el tauró, de grans dimensions, engoleix un exemplar més petit: 

Una convivència d’anys que ha acabat amb tragèdia

Segons van explicar els mateixos empleats de l’aquari d’aquest zoo després dels fets, els dos exemplars havien conviscut sense cap problema durant anys, raó per la qual no s’acaba d’entendre aquest atac caníbal entre exemplars de la mateixa espècie.

En aquest sentit, alguns dels operaris pensen que, potser, el tauró gran no es trobava bé i, en un impuls instintiu, va atacar a un exemplar petit  de la seva pròpia espècie. «Segueixen sent depredadors i, com a mesura de precaució, hem traslladat un segon tauró adult a un altre aquari», va explicar un empleat del zoo.

També et pot interessar...