Catalunya Diari
Imatge del moment de la baralla entre els dos ossos

L’espectacular baralla entre dos ossos enmig d’una carretera del Canadà

Es tracta de dos ossos ’grizzly’ que van ser gravats per una conductora. El vídeo s’ha fet viral a les xarxes socials

Imatge increïble la que s’ha pogut veure enmig d’una carretera del Canadà amb una escena en estat pur de la vida animal salvatge. Concretament, dos ossos ‘grizzly’  van irrompre a la via que connecta els municipis canadencs de Stewart i Meziadin Junction en una baralla aferrissada entre els dos exemplars que va atrapar per sorpresa a una conductora. 

De fet, va ser aquesta mateixa persona la que va poder enregistrar l’espectacular escena des del seu vehicle aturat, ja que es feia difícil passar pel costat dels animals, que estaven totalment fora de control, rugint, dempeus i mossegant-se amb força.Cari McGillivray, autora del vídeo, va penjar les imatges al seu compte de ‘Facebook’, arribant gairebé als 5 milions de visites en una setmana i a quasi les 100.000 comparticions:

La conductora i un llop, únics testimonis en directe de l’escena

Més enllà de la baralla entre els dos ossos, les imatges compten amb un petit detall que li dóna encara més valor a aquest vídeo. Es tracta d’un llop que, al fons de la carretera, contempla atentament i des de lluny l’escena, cosa que converteix a aquest animal i a la conductora com els únics testimonis de la brutal baralla.

«Normalment no publico aquí, però he pensat que compartiria aquest moment increïblement espectacular i sorprenent d’aquesta lluita amb tots vosaltres! Mireu amb atenció el petit llop que els observa des de la distància», explica McGillivray en la seva publicació del vídeo.

El ‘grizzly’ és un dels ossos més agressius que existeixen i són molt freqüents en aquesta zona de l’oest del Canadà, on es calcula que hi ha prop de 15.000 exemplars. Amb el nom llatí ‘Ursus arctos horribilis’, aquesta és una subespècie de l’ós bru i una de les més grans de tot el món, poden pesar més de mitja tona i arribar gairebé als dos metres i mig d’alçada si es posen dempeus.

També et pot interessar...