Troben una zebra que té punts en lloc de ratlles a l’Àfrica

L’animal ha estat localitzat a la Reserva Nacional Masai Mara de Kènia. Un guia turístic va captar amb imatges l’estranya escena
Imatge de la zebra amb punts de Kènia | @witosafaris

 

La natura sempre ens reserva sorpreses que trenquen amb les idees que tenim establertes inicialment. Aquest és el cas d’una curiosa zebra localitzada a l’Àfrica i que compta amb punts en lloc de ratlles. Concretament, els puntets es troben al coll i pit de l’animal, mentre que l’esquena la té estranyament llisa i tan sols a les potes es veuen algunes línies. 

Aquesta extraordinària zebra es troba a la Reserva Nacional Masai Mara de Kènia, on un guia turístic i fotògraf del campament Matira Bush, Antony Tira, va poder captar l’escena amb fotografies que han acabat donant la volta al món i convertint-se en virals a les xarxes socials per la seva espectacularitat.

En declaracions al ‘Daily Nation’, el guia va explicar que al principi es pensava que l’animal havia estat marcat quan va néixer amb «finalitats migratòries», però que, un cop s’hi va apropar, va veure que aquest exemplar cadell tenia melanina, un trastorn oposat a l’albinisme, és a dir, que la pell té un excés de pigmentació fosca que, en aquesta espècie, impedeix una correcta formació de les ratlles. Aquestes són les imatges de la zebra:

Arrel d’aquesta troballa, l’animal s’ha convertit en tot un reclam turístic, ja que molts visitants de la reserva, juntament amb els seus guies, s’apropen a la zona per veure la zebra sense ratlles i fer fotografies d’aquest exemplar únic.

També et pot interessar...

"🦎❗️ Troben l’amfibi més gran del món que pot arribar fins als 2 metres de longitud" "⚫Tercer atac en 6 dies de l’os Cachau amb la mort d’una altra euga"