Catalunya Diari
El vent ha causat molts desperfectes i incidències

EN DIRECTE: Dos ferits i centenars d'incidències pel fort temporal de vent a Catalunya

Aquest divendres, 13 de desembre, les ventades han superat ja a molts punts els 100 o 120 km/h. A raó d'això, dues dones han resultat ferides al centre comercial de Tortosa

Dues dones han resultat ferides lleus a Tortosa quan ha caigut, per les ratxes de vent, un dels panells de llums de Nadal que il·luminen el centre comercial de la ciutat. L'incident s'ha produït a quarts de deu del matí d'aquest divendres a l'encreuament de l'avinguda Generalitat i la plaça de la Pau.

Dues ambulàncies del SEM han atès les dones ferides al lloc dels fets mentre la Policia Local regulava la circulació. Les víctimes han marxat pel seu propi peu i no han requerit atenció mèdica en algun centre hospitalari. Tècnics de la brigada municipal han retirat el panell caigut.

El fort temporal de vent d’aquest divendres, 13 de desembre, és el més intens de la tardor amb ràfegues que han superat entre els 100 i 120 km/h al litoral i prelitoral de Tarragona i Barcelona,  punts de l’interior i punts elevats de tot el territori, zones amb l’alerta vermella (la màxima possible) activada. El plat fort s'ha viscut entre el matí i la tarda, mentre que el vent no acabarà de desaparèixer fins dissabte. A més, les pluges i les nevades han estat molt importants al Pirineu.