Esgarrifosa troballa d’una mà d’un turista desaparegut a dins d’un tauró

L’home era escocès i es trobava de vacances amb la seva parella a l’illa de la Reunió quan va desaparèixer. La policia va matar l’animal per ser un perill per als turistes
Imatge d'un exemplar de tauró | Arxiu

Història dantesca la que ens arriba des de l’illa de la Reunió on s’ha trobat la mà d’un turista desaparegut a dins d’un tauró tigre mort. L’home, un escocès de 44 anys, havia desaparegut dissabte passat en aquest punt ubicat a l’est de Madagascar, on es trobava amb la seva parella de vacances.

Va ser quan va sortir a nedar sol per la llacuna d’Hermitage, davant de Saint-Gilles, quan va desaparèixer. Finalment, la policia va matar el tauró perquè era considerat una amenaça per als turistes.  Va ser en el moment de realitzar-li la necròpsia quan els metges van trobar a l’interior de l’animal la mà del turista que havia estat arrancada d’una queixalada i que encara conservava l’anell de casat. 

Un atac veloç i ferotge

Segons les primeres informacions, tot apunta a que l’home va ser atacat d’una forma ferotge i molt ràpida per l’animal, tot i que no es descarta que la víctima morís ofegada abans de rebre l’embat d’aquest enorme peix de 10 peus de llarg, que es podria haver sentit atret pel cos inert flotant a l’aigua del turista un cop ja havia mort.

En tot cas, serà pràcticament impossible saber què va passar exactament, però d’aquesta manera es resol el misteri d’on es trobava l’home desaparegut des de dissabte a l’illa de la Reunió, una zona molt turística però alhora molt freqüentada per taurons que ataquen sovint a les persones.

De fet, la policia du a terme sovint algunes campanyes per intentar reduir els atacs d’aquests perillosos peixos, com, per exemple, la mort recent del tauró que va resultar tenir en el seu interior la mà del turista escocès.