Els intervals de núvols continuaran apareixent aquest cap de setmana

Cap de setmana una mica més mogut a l’espera de la gota freda

Cel variable amb sol i núvols i alguns ruixats entre dissabte i diumenge, tot i que molt febles. Es va confirmant el temporal de pluges de la setmana vinent

Mapa de previsió per aquest dissabte
Mapa de previsió per aquest dissabte | Catalunya Méteo

El temps serà una mica més mogut aquest cap de setmana després d’un divendres amb força núvols però sense pluges. Tant dissabte com diumenge, el cel estarà canviant amb sol i núvols que es combinaran amb algun plugim dispers  per l’arribada de cues de fronts. Ara bé, sembla que entre el vespre de dissabte i el matí de diumenge podrien arribar alguns ruixats febles a qualsevol punt. Tot plegat a l’espera de la gota freda que arribaria a l’inici de la propera setmana  i que deixaria un temporal important de pluges.

De moment, dissabte serà una jornada de cel variable amb força estones de sol però també intervals de núvols. No es descarta algun plugim a qualsevol punt i ruixats a punts del Pirineu, mentre que al vespre arribaran alguns xàfecs febles que poden aparèixer a qualsevol zona de forma dispersa, però especialment al sud i interior. Poca cosa tot plegat.

Els intervals de núvols continuaran apareixent aquest cap de setmana
Els intervals de núvols continuaran apareixent aquest cap de setmana | Andrés Serrano

Diumenge amb més xàfecs

De cara a diumenge, seguirem amb el temps insegur, segurament una mica més que dissabte, amb ruixats que, fins al migdia, poden aparèixer de forma feble i dispersa a qualsevol punt. Sembla que la tarda seria més tranquil·la però encara amb alguns ruixats o plugims al nord del territori.

Temperatures sense grans canvis

Pel que fa a les temperatures seguiran sense grans canvis, amb fresca o una mica de fred de nit, tot i que menys que els últims dies per la presència de núvols, i suavitat o ambient una mica càlid als migdies, amb molts valors entre els 20º i 25º. En definitiva, un ambient agradable en conjunt durant el dia.

Es confirma el canvi radical de temps

Els mapes insisteixen en què la setmana vinent vindrà marcada per una important i profunda borrasca que ens portarà pluges generals entre dilluns i dimecres amb aiguats torrencials, ventades i mala mar, especialment entre dimarts i dimecres. Una situació que pot ser molt complicada i que haurem d’anar seguint amb molta atenció.

També et pot interessar...