VÍDEO: Dos óssos rentadors fingeixen ser estàtues després de ser enxampats en un jardí

Les imatges, que s’estan fent virals, semblen tretes d’un còmic. Els animals, en ser descoberts, decideixen quedar-se quiets i adoptar postures que semblen estàtues
La graciosa escena sembla extreta d’uns dibuixos animats o d’un còmic. | Twitter

No us mogueu! Mans en l’aire! Aquestes frases, més típiques de pel·lícules, són perfectes per descriure les imatges de dos óssos rentadors que van quedar-se petrificats o ‘dissecats’ en ser enxampats quan deambulaven per un jardí.

La propietària de la casa, en adonar-se dels dos animals, crida la seva atenció fent un petit soroll. Davant els focus, els dos óssos rentadors sorpresos reaccionen immediatament detenint els seus cossos per quedar-se totalment immobilitzats davant la càmera.

La graciosa escena, que s’està fent viral, sembla extreta d’uns dibuixos animats o d’un còmic.

No són animals de companyia

Els óssos rentadors són animals tranquils, però que davant de certes circumstàncies poden ser agressius, sobretot en situacions de perill. Diversos experts i institucions han repetit durant els últims anys que els óssos rentadors no han de ser convertits en animals domèstics i que, d’altra banda, s’ha d’evitar donar-los menjar. 

Entre les seves característiques conductuals destaca la seva habilitat amb les potes davanteres, que utilitzen per agafar i sostenir el menjar. La seva capacitat d’adaptació els ha convertit en animals invasors en zones urbanes, provocant danys importants en les poblacions d’ocells.

"La rinoceront més vella del món mor als 57 anys" "Traslladats a Israel 10 nous voltors del centre de fauna de Vallcalent"