Un incendi afecta la zona de l'avenc del Merla, a Roda de Berà

El foc s'ha declarat poc després de dos quarts de sis de la tarda, mentre que el fort vent que bufava ha fet presagiar que l'extinció es pogués complicar
Imatge d'un incendi | Arxiu

Un incendi crema des de poc després de dos quarts de sis de la tarda d'aquest dilluns, 9 de desembre, la zona de l'avenc del Merla de Roda de Berà. Hi treballen set dotacions de Bombers, que s'han anat desplegant al llarg d'aquesta tarda, des que s'ha produït un avís inicial poc abans de tres quarts de sis de la tarda. S'han desplaçat unitats de Bombers, fins i tot, des del parc de Martorell:

A dos quarts de vuit d'aquesta tarda, el desplegament de Bombers havia avançat força en les tasques d'extinció de l'incendi. Per moments, la intensitat de les flames i el fort vent que bufava a la zona han fet presagiar que l'extinció del foc es pogués complicar.

Els Bombers segueixen treballant per controlar l'incendi i remullar la zona per evitar revifades fruit de les fortes ràfegues de vent que hi ha a la zona.

"Primers incidents per les fortes ventades a TGN" "Protecció Civil activa l’alerta del pla Ventcat per la situació de ventades huracanades"